У Харкові собаки загризли свою господарку: жінка утримувала псів бійцівської породи

У Харкові собаки загризли свою господарку: жінка утримувала псів бійцівської породи
Загибла та її донька утримували у домоволодінні 5 собак бійцівської породи.

Поліція Харківської області розслідує смерть місцевої мешканки, яку виявила мертвою її сусідка. Вона повідомила правоохоронцям, що померлу загризли собаки.

Про це повідомила пресслужба поліції.

Сусідка 81-річної жінки подзвонила правоохоронцям близько 17:00 16 вечора та повідомила, що знайшла тіло загиблої. На місце виїхало керівництво і слідчо-оперативна група місцевого відділку поліції.

Там вони підтвердили, що тіло належить мешканці будинку. За даними правоохоронців, загибла та її донька утримували у себе 5 собак бійцівської породи.

Наразі поліція внесла відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Читайте також
Деталі загибелі бізнесмена у Харкові: у його будинку знайшли передсмертну записку (відео) Деталі загибелі бізнесмена у Харкові: у його будинку знайшли передсмертну записку (відео)
У харківському ресторані в центрі міста застрелився чоловік. Згодом стало відомо, що це зробив власник закладу Олег Привалов.
На Тернопільщині знайшли рештки молодика: хлопець зник 17 років тому (фото) На Тернопільщині знайшли рештки молодика: хлопець зник 17 років тому (фото)
Впродовж кількох днів правоохоронці Підволочиського району спільно із мешканцями громади намагалися розшукати на стихійному сміттєзвалищі рештки юнака, який 17 років тому пішов з дому та не повернувся.
Loading...
Load next