Залишився без ноги: "пермський стрілок" Тимур Бекмансуров прийшов до тями (відео)

Залишився без ноги: "пермський стрілок" Тимур Бекмансуров прийшов до тями (відео)
Стан 18-річного Тимура Бекмансурова значно покращився, однак йому довелось ампутувати ногу. Стрілок прийшов до тями і запевняє, що не пам'ятає, що сталося.

У понеділок, 20 вересня, 18-річний студент Пермського держуніверситету Тимур Бекмансуров у військовій формі та з автоматом в руках влаштував стрілянину в стінах рідного вишу. Спершу хлопець збирався атакувати школу, у якій колись навчався. Водночас згодом передумав, оскільки не хотів провести там останні хвилини свого життя. Внаслідок стрілянини хлопцеві поранили ногу, яку згодом ампутували у лікарні. Окрім цього він тривалий час перебував у реанімації.

Наразі російські ЗМІ пишуть, що загальний стан здоров'я підозрюваного все ще складний, однак він вже прийшов до тями. Сам хлопець нібито нічого не пам'ятає і стверджує, що в нього амнезія, повідомляє Telegram-канал Mash.

При цьому лікарі пермської лікарні одержали негласну вказівку – зробити все, щоб зберегти його життя, – йдеться у повідомленні Telegram-каналу Baza.

Тим часом інші ж інформаційні канали в Telegram пишуть, що стрілок частково втратив пам'ять: лікарям Бекмансуров каже, що не пам'ятає як і чому він опинився в лікарні. Наразі підозрюваного поселили у VIP-палаті, щоб правоохоронцям було зручніше його охороняти. Окрім цього, тепер біля Бекмансурова перебуває понад десяток правоохоронців, а на поверх взагалі нікого стороннього не пропускають.

Нагадаємо, що у Росії в місті Перм 18-річний студент у військовій формі та з автоматом в руках влаштував стрілянину на кампусі та в одному з корпусів вишу. Під час затримання він чинив опір, внаслідок чого був поранений. Спершу повідомлялось, що хлопець помер під час затримання, однак згодом виявилось, що він перебуває у реанімації у вкрай важкому стані.

Приблизно об 11:00 за місцевим часом (10:00 за Києвом) на подвір'я Пермського державного університету прийшов невідомий чоловік зі зброєю у руках. Викладачів та студентів закликали зачинитися в аудиторіях, або по можливості залишити територію навчального закладу. В момент нападу у різних корпусах закладу перебували приблизно 3 тисячі людей.

Внаслідок стрілянини загинули 6 осіб, хоча раніше повідомляв про 8 загиблих. За даними Слідкому, 28 постраждалих звернулися по медичну допомогу, частина з них госпіталізована з травмами і пораненнями різного ступеня тяжкості.

Згодом виявилось, що батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.

Читайте також
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
"Настав час зробити те, про що я мріяв": внаслідок стрілянини у Пермі загинуло вісім осіб (відео) "Настав час зробити те, про що я мріяв": внаслідок стрілянини у Пермі загинуло вісім осіб (відео)
У Росії в місті Перм 18-річний студент у військовій формі та з автоматом в руках влаштував стрілянину на кампусі та в одному з корпусів вишу. Під час затримання він чинив опір, внаслідок чого був поранений і згодом помер.
"Це хороший день": український активіст Стерненко прокоментував криваву стрілянину у Пермі (відео) "Це хороший день": український активіст Стерненко прокоментував криваву стрілянину у Пермі (відео)
Український активіст Сергій Стерненко висловився щодо стрілянини в Пермському державному національному дослідницькому університеті в Росії, де за уточненими даними, загинули 6 осіб, постраждали понад два десятки осіб. Однак, радикальну позицію активіста не підтримали навіть його однодумці.
Loading...
Load next