Вбили на очах у дружини: у Сумах застрелили представника "Правого сектору" (фото 18+)

Вбили на очах у дружини: у Сумах застрелили представника "Правого сектору" (фото 18+)
У Сумах 27 жовтня ввечері вбили представника "Правого сектору" Олександра Іваніна.

У новині показаний вміст чутливого характеру.

Про вбивство Олександра Іваніна стало відомо увечері 27 жовтня. Детальніше про це розповів Сергій Супрун, керівник обласного осередку у коментарі для "Суспільного".

Близько 9-ї години Саша разом із дружиною Анею під'їхали на автівці до свого під'їзду, Саня виліз з машини — поліз у багажник за речами. У цей час неподалік, на лавочці, сидів якийсь чоловік. Як описує свідок, побачив Саню, дістав зброю — і почав стріляти. Зробив декілька пострілів. Швидше за все, це пов'язано з антикримінальною діяльністю. Він публічно висвітлював діяльність певних осіб, — сказав Супрун.

Речник Нацполіції Сумщини Володимир Крупецьких розповів, що повідомлення про вбивство чоловіка 1992 року народження надійшло до поліції о 21.10.

Фото: "Данкор онлайн"

Попередньо — вогнепальне поранення. Наразі там працює поліція, — сказав він.

Як повідомило місцеве видання "Данкор", у день смерті Іванина виступав під час сесії міської ради щодо скасування рішення виконкому про підвищення вартості проїзду у приватних маршрутках. Його останнє повідомлення на ФБ:

«Увага Сумчани !

Власники маршутного таксi догралися !

Сьогоднi 27 жовтня на Сумськiй обласнiй сессiї,пiсля того як депутат Дмитро Лантушенко,(надавши докази)викрив обман,незаконнi схеми та манiпуляцiю перевiзникiв маршутного таксi у мiстi Суми,та пiсля того як депутати не проголосували за пониження вартостi проїзду з 10гр.на 7гр...

Нацiоналiстичнi органiзацiї ПРАВИЙ СЕКТОР та ТРАДИЦIЯ i ПОРЯДОК заявили що ''не дозволять бiльше депутам та бiзнесменам котрi мають маршутний бiзнес у мiстi Суми манiпулювати Сумчанами та насильно витягувати з кишень останнi грошi,користуючись статусами депутатiв ''пропихати'' свiй брудний бiзнес,та манiпулювати ним.

I наголосили,що на дорогах мiста,будуть зупиняти той транспорт котрий не пiдлягае критерiям яким повинна пiдлягати маршутка щоб перевозити людей,також маршутне таксi буде зупинено у разi перегрузу пасажирами та викликана полiцiя!»

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція
У поліції встановили, що потерпілий – це 41-річний місцевий мешканець, який зловживав алкоголем. Зокрема, до скоєння підпалу одягу потерпілого може бути причетний 14-річний підліток.
Loading...
Load next