Катували і ґвалтували п'ять годин: на Сумщині чоловік та жінка жорстоко вбили знайомого (відео)

Катували і ґвалтували п'ять годин: на Сумщині чоловік та жінка жорстоко вбили знайомого (відео)
За даними слідства, події відбувались ще у 2019 році.

У селі Кам’яне Сумського району Сумської області 32-річна жінка та 27-річний чоловік жорстоко вбили 52-річного чоловіка. Після розправи вони позбулись тіла. Про це повідомили в Нацполіції Сумської області. 

Зазначається, що чоловік та його спільниця у 2019 році на території фермерського господарства через суперечку про оплату роботи жорстоко вбили 52-річного чоловіка. Вони 5 годин катували потерпілого: били лопатою, сокирою та зґвалтували палицею. Коли чоловік помер, то підозрювані заховали тіло. 

Труп вбитого знайшли у березні 2020 року. У січні 2022 року правоохоронці розшукали причетних до розправи. Їх затримали та повідомили про підозру за п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 127 КК України. 32-річній жінці та 27-річному чоловіку загрожує довічне позбавлення волі. 

Нагадаємо, раніше мешканець Стрийщини жорстоко вбив свого батька.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей "Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.
Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО
Через півтора року підозрюваного Антоненка у вбивстві журналіста Павла Шеремета суд відпустив з СІЗО додому на цілодобовий домашній арешт.
Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото) Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото)
У Харківській області правоохоронці під час спецоперації затримали бандитів-вбивць,  які протягом двох років відбирали у людей квартири. Як тільки житло продавалось - людей вбивали.
Loading...
Load next