У Луцьку водій маршрутки в'їхав у житловий будинок (фото)

У Луцьку водій маршрутки в'їхав у житловий будинок (фото)
У Луцьку водій маршрутки в'їхав у житловий будинок на вулиці Дубнівській, чоловікові стало погано під час руху.

Водій маршрутки в'їхав у житловий будинок у місті Луцьк на вулиці Дубнівській. Як з'ясувалось, патрульна поліція виявила, що чоловікові стало зле під час руху. Фотографії з місця події опублікував у фейсбук-спільноті Дмитро Шустер.

Наразі відомостей про постраждалих немає, поліція з'ясовує всі деталі. На фото можна побачити, як маршрутка в'їхала у житловий будинок.

У пресслужбі патрульної поліції повідомили, що інформацію про ДТП підтвердили. Водій не впорався з керуванням, адже йому стало погано під час руху. Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група. 

Фото: Скриншот з допису очевидця

Журналістам 12 каналу очевидці розповіли, що під час аварії в салоні маршрутки перебували 6 пасажирів, враховуючи дітей. Потерпілі отримали забої, їм надають медичну допомогу.

Варто зазначити, що пасажири помітили, як водієві стало зле під час поїздки, тому один з них кинувся до керма, щоб транспорт не врізався в зупинку чи дерево. 

Нагадаємо, раніше маршрутка збила жінку на пішохідному переході у Рівному.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео) Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео)
Аварія сталася сьогодні близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи.
Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото) Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото)
Мікроавтобус, який перевозив українських туристів, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього п'ятьох українців довелось госпіталізувати до лікарні.
Loading...
Load next