Культурні крадії: артистів відомого львівського оркестру «ІNSO-Львів» обікрали у Нідерландах

Культурні крадії: артистів відомого львівського оркестру «ІNSO-Львів» обікрали у Нідерландах
Під час гастролей у Нідерландах злодії з автобуса викрали музичні інструменти та костюми.

 Про це повідомили учасники оркестру 15 листопада на своїй Facebook-сторінці.

Друзі, з нами трапилась неприємна ситуація в Роттердамі в de Doelen, до якого ми приїхали сьогодні грати концерт. Наш автобус обікрали — викрали три інструменти: гобой, англійський ріжок і трубу та інші особисті речі, навіть костюмні штани музикантів вкрали, - повідомив оркестр «ІNSO-Львів».

Попереду в оркестру ще 11 концертів. Музиканти звернулися до колег в Україні, а також до музикантів в оркестрах в Нідерландах з проханням повідомити, якщо хтось запропонує їм купити викрадені інструменти. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com


 

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео) Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео)
Правоохоронці під Києвом затримали трьох злочинців, які здійснювали жорстокі напади на будинки мешканців і на офісні приміщення, при цьому вимагали у людей гроші, зв‘язували та катували їх праскою.
У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото) У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото)
Вчора ввечері, 26 квітня, близько 19 год сталось смертельна ДТП на трасі Мукачево-Рогатин-Львів між селами Залужжя та Зубівка Мукачівського району.
Loading...
Load next