На Житомирщині відбулась перевірка готовності до посилення заходів безпеки на кордоні з Білоруссю (відео)

На Житомирщині відбулась перевірка готовності до посилення заходів безпеки на кордоні з Білоруссю (відео)
Голова Нацполіції Ігор Клименко провів координаційну нараду в місті Овруч з керівниками правоохоронних органів області щодо ситуації поблизу державного кордону України з Білоруссю.

Як повідомляє пресслужба Національної поліції України,  участь у нараді взяли керівники обласних підрозділів поліції, УДСНС, військової частини 3047 Нацгвардії, регіонального прикордонного загону, голова Житомирської ОДА та керівники місцевих органів самоврядування.

Наша спільна мета — забезпечити безпеку людей та визначити максимально ефективні дії для попередження нелегальної міграції. Злагоджена взаємодія між правоохоронними органами і повна комунікація з місцевими жителями  допоможуть нам у цьому, — сказав Ігор Клименко. 

Фото: Нацполіція

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко акцентував на заходах, які вживають для ефективної взаємодії з правоохоронними органами у північних прикордонних територіях Житомирщини. 

Фото: Нацполіція

Т.в.о. начальника ГУНП Вадим Жмурко доповів про проведену роботу із залучення додаткових сил поліції для забезпечення безпеки і правопорядку, а також створені спільні патрулі з прикордонниками.

Фото: Нацполіція

Окремо голова Нацполіції акцентував на необхідності дотримання прав і свобод громадян під час вказаних заходів.

Готовність до несення служби у складі спільних патрулів поліцейських та прикордонників керівник НПУ перевірив безпосередньо у пункті пропуску «Виступовичі».

Також Ігор Клименко анонсував проведення уже наступного тижня на Житомирщині практичного етапу відповідних навчань усіх підрозділів системи МВС із залученням місцевих громадських формувань.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Монастирський заявив, що у п'яти областях України можуть ввести надзвичайний стан (відео) Монастирський заявив, що у п'яти областях України можуть ввести надзвичайний стан (відео)
Таке може трапитись при загостренні ситуації на кордонах з Білоруссю.
На кордоні з Білоруссю українські прикордонники розпочали спецоперацію (фото) На кордоні з Білоруссю українські прикордонники розпочали спецоперацію (фото)
Спецоперація "Полісся" - це подальші заходи для нарощення охорони та захисту українського кордону з метою недопущення міграційної кризи та протидії протиправній діяльності.
Білорусь звинуватила українських льотчиків в порушенні кордону - ДПСУ спростувала це (відео) Білорусь звинуватила українських льотчиків в порушенні кордону - ДПСУ спростувала це (відео)
Андрій Демченко, речник ДПСУ, підтвердив, що в ході навчань сьогодні використовували авіацію, проте кордон з Білоруссю не порушували.
Loading...
Load next