На Закарпатті затримали українців, що перевозили мігрантів з Бангладеш (відео)

На Закарпатті затримали українців, що перевозили мігрантів з Бангладеш (відео)
Іноземці мали намір потрапити до країн Європейського Союзу з допомогою українців.

Сьогодні, 22 листопада, співробітники Управління оперативно-розшукової діяльності Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з оперативниками Чопського і Мукачівського загонів зупинили спробу незаконного переправлення групи незаконних мігрантів через державний кордон. Про це повідомляють у Держприкордонслужбі.

В автомобілі «Volkswagen» виявили чотирьох громадян України та десятьох іноземців без документів, попередньо вихідців з Бангладеш, які мали намір потрапити до країн ЄС з допомогою наших співвітчизників.

Також заходи проводилися у взаємодії з відділом по боротьбі з транскордонною злочинністю Західного регіонального управління за силової підтримки спецпідрозділу «ДОЗОР» ДПСУ та із залученням Управління патрульної поліції в Закарпатській області, - додають у повідомленні держприкордонники.

Наразі тривають оперативні заходи. У діях іноземців вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 204-1 КУпАП («Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України»), а в діях українців - ч. 2 ст. 332 ККУ («Незаконне переправлення осіб через державний кордон України»).

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Десятки мігрантів прорвали огорожу та потрапили з Білорусі до Польщі Десятки мігрантів прорвали огорожу та потрапили з Білорусі до Польщі
Дві великі групи іммігрантів потрапили до Польщі з території Білорусі.
Loading...
Load next