У водія мікроавтобуса стався напад епілепсії: у Дніпрі траплась масшатбна ДТП (відео)

У водія мікроавтобуса стався напад епілепсії: у Дніпрі траплась масшатбна ДТП (відео)
У чоловіка був напад епілепсії. Внаслідок ДТП травмувалися двоє пасажирів маршрутного автобуса.

У Дніпрі у водія мікроавтобуса "IVECO" під час руху автомобіля стався напад епілепсії, через що він втратив керування транспортним засобом та зіткнувся з двома автівками. Травми дістало двоє пасажирів маршрутки "Газель", повідомляє пресслужба МВС у Facebook.

Автобус IVECO виїхав на зустрічну смугу на вулиці Грушевського і їхав прямісінько в службовий автомобіль поліцейських відділу аеропідтримки. Поліцейські миттєво зреагували й, виконавши маневр, уникнули зіткнення з автобусом. Вони одразу зрозуміли — чоловікові за кермом зле й необхідна допомога, - йдеться у повідомленні.

Проте, після цього автобус і далі некеровано продовжив рух. Транспорт зіткнувся ще з двома автівками — маршрутним автобусом "Газель", у якому перебували пасажири та легковиком Mitsubishi Lancer. Після цього мікроавтобус "IVECO" в'їхав у будівлю кіоску.

Правоохоронці допомогли водію у якого трапився напад епілепсії. Вони поклали його в стабільне бокове положення й контролювали стан до приїзду лікарів. Пізніше водія мікроавтобуса госпіталізували медики.

Унаслідок ДТП травмовано двох пасажирів маршрутки "Газель". Поліцейські також надали їм першу медичну допомогу.

Читайте також
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next