Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео)

Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео)
Внаслідок ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці.

Учора, 25 листопада, в Харкові сталася масштабна ДТП, у якій зіштовхнулися три легковики та дві вантажівки, одна з яких розчавила автомобіль таксі. Про деталі аварії повідомила Національна поліція Харківської області.

В районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе відбулось зіткнення автомобіля «Chevrolet Nubira», який рухався зі сторони м. Вовчанськ у напрямку Харкова та перетинав вказане перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем «MAN» з напівпричепом, який рухався кільцевою дорогою зі сторони с. Затишшя у напрямку автодороги «Харків-Липці» та перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора, - розповідає Сергія Болвінов, т.в.о. начальника слідчого управління ГУНП.

Фото: Нацполіція

Після зіткнення транспортних засобів автомобіль «MAN» з напівпричепом перекинувся на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі «Renault Logan». 

Крім того, напівпричеп сконтактував з автомобілем «Suzuki СХ-4», який в цей час також знаходився на зустрічній смузі руху.

Фото: Нацполіція

Внаслідок ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці пригоди. Їх особи наразі встановлюють.

Водії автомобілів «Chevrolet» та «Suzuki», а також пасажир одного з легковиків з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

Заголовок

41-річного водія вантажівки «MAN» затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ("порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Смертельна ДТП у Харкові з неповнолітнім: батьків 16-річного водія Infiniti можуть судити за двома статтями Смертельна ДТП у Харкові з неповнолітнім: батьків 16-річного водія Infiniti можуть судити за двома статтями
Микола Харківський у момент ДТП їхав на автомобілі, який зареєстрований на його матір, яка проживає закордоном. В той час, як батько Харківського Михайло говорив, що не є заможною людиною та офіційно не працює.
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
Loading...
Load next