Забив до смерті власного батька: у Червонограді поліцейські затримали підозрюваного у злочині

Забив до смерті власного батька: у Червонограді поліцейські затримали підозрюваного у злочині
Як встановили співробітники Червоноградського районного відділу поліції, затриманий завдав жертві численні удари в голову під час конфлікту, спричинивши йому смертельні травми.

Правоохоронці затримали 34-річного мешканця Червонограда, який 23 листопада, до смерті побив свого батька. Про це повідомляє пресслужба поліції у Львівській області.

24 листопада, близько 14.50, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Грушевського у Червонограді виявлено тіло місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції. На тілі загиблого, 65-річного місцевого мешканця, експерти виявили численні тілесні ушкодження, - йдеться в повідомленні.

За словами поліції, по гарячих слідах їм вдалося затримати вбивцю. Ним виявився 34-річний син чоловіка.

Напередодні, 23 листопада близько 20.00, між ним та загиблим виник конфлікт, під час якого підозрюваний завдав жертві удари по голові. Коли чоловік втратив рівновагу та впав на підлогу, син наніс йому ще декілька ударів ногою в ділянку голови, спричинивши смертельні травми. Після цього ліг спати, - інформує пресслужба. 

Наразі підозрюваний під вартою, йому вже висунули офіційні звинувачення у вбивстві. Чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше правоохоронці зуміли затримати двох громадян, що спочатку побили, а потім змусили чоловіка вирити собі могилу й закопали його там.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+) У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+)
В аеропорту Львова затримали мукачівського “кримінального авторитета” Артура Пашкуляка. Затримання відбулося за участі поліції Києва разом із спецпризначенцями КОРДу.
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
Loading...
Load next