Львівські митники вилучили понад 76 тисяч цигарок, які водій нелегально хотів перевести (фото)

Львівські митники вилучили понад 76 тисяч цигарок, які водій нелегально хотів перевести (фото)
Це майже чотири тисячі пачок, які водій намагався приховати у спеціально облаштованому сховку у своїй автівці.

Сьогодні, 28 листопада, близько 02.40 в пункт пропуску «Краківець-Корчова» прибув мікроавтобус Volkswagen Crafter, під керуванням 21-річного мешканця Рівненщини. Митники запідозрили, що він може перевозити приховані товари. Про це повідомляє Державна митна служба на своїй фейсбук-сторінці.

Водій, який прямував у приватну поїздку до Польщі, для проходження митного контролю обрав смугу «зелений коридор». Однак, після застосування рентгенотелевізійної системи митники запідозрили, що в авто можуть бути приховані товари, - йдеться в повідомленні.

Під час поглибленого огляду Volkswagen працівники митного посту, спільно зі співробітниками відділу внутрішньої безпеки Львівської митниці та прикордонниками, виявили в конструктивних порожнинах даху 3820 пачок цигарок без акцизних марок. Доступ до сховища став можливим після демонтажу декоративної обшивки в салоні авто.

У митниці зазначають, що водій вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів з приховуванням від митного контролю, тобто використовуючи засоби, що утруднюють виявлення таких товарів.

Фото: Львівська митниця

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Сигарети та автомобіль вилучено, справу скерують до суду.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото) На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото)
Двох співробітників пункту пропуску "Шегині" Галицької митниці було затримано за підозрою у систематичному хабарництві. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.
Loading...
Load next