Жахлива ДТП сталася на трасі Дніпро-Запоріжжя: троє людей загинули (фото)

Жахлива ДТП сталася на трасі Дніпро-Запоріжжя: троє людей загинули (фото)
Поліцейські відкрили кримінальне провадження через порушення ПДР. Аварія сталася близько 8 ранку 29 листопада.

На трасі Дніпро — Запоріжжя сталася ДТП внаслідок зіткнення двох легковиків. Про це повідомила пресслужба Національної поліції у Запорізькій області.

Зазначається, що водій та два пасажири «ВАЗа» загинули на місці, керманич «Skoda Oсtavia» з травмами госпіталізований до лікарні. Наразі відкрито кримінальне провадження.

29 листопада близько 7:50 до чергової частини відділу поліції № 6 (Запорізький) Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про ДТП зі смертельними наслідками поблизу села Червоний Яр. На місці події негайно виїхала слідчо-оперативна відділу поліції, слідчі відділу розслідування злочинів в сфері транспорту, рятувальники ДСНС, медики, - йдеться в повідомленні.

Фото: Національна поліція у Запорізькій області

Зауважимо, що на місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, медики та рятувальники ДСНС.

Попередньо встановлено, що приблизно о 7.40 водій автомобіля «ВАЗ 2108»  здійснював рух по проїзній частині автодороги «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь» зі сторони Запоріжжя в напрямку Дніпра в правій смузі руху. В салоні його автомобіля в якості пасажирів перебували жінка 1949 року народження та чоловік 1956 року народження. В цей же час  в попутному напрямку, по лівій смузі, здійснював рух водій автомобіля «Skoda Oсtavia» 1986 року народження. В його автівці пасажирів не було, - повідомляє пресслужба.

Фото: Національна поліція у Запорізькій області

Варто зазначити, що біля села Червоний Яр водій "ВАЗА" вирішив змінити напрямок свого руху в ліву сторону задля здійснення маневру розвороту, внаслідок чого сталося зіткнення з автомобілем «Skoda Octavia». 

В результаті ДТП водій вітчизняного легковика та його пасажири загинули на місці події. Керманич іномарки з чисельними травмами доставлений до міської лікарні. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, - зазначають правоохоронці.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
Loading...
Load next