ДТП у Харкові: 16-річного Миколу Харківського визнали осудним

ДТП у Харкові: 16-річного Миколу Харківського визнали осудним
У хлопця немає хворобливого стану психіки, а тому він цілком усвідомлює та може керувати своїми діями.

Експертиза визнала 16-річного підозрюваного у смертельній ДТП у Харкові осудною. Це означає, що Микола Харківський міг і може усвідомлювати свої дії і управляти ними. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар речник прокуратури Харківської області Дмитра Чубенка.

Результатом психіатричної експертизи встановлено, що 16-річний підозрюваний у ДТП на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської, що сталося 26 жовтня 2021 року, є осудним, - зазначив він.

За його словами, це означає, що у Харківського під час ДТП і на сьогодні немає розладу психічної діяльності, недоумства або іншого хворобливого стану психіки.

Відповідно до психічного стану підозрюваний міг і може усвідомлювати свої дії і управляти ними, - додав Чубенко.

Він наголосив, що ініціатором експертизи були слідчі. У кримінальній справі призначено близько 15 експертиз, вже є результати двох: психіатричної та генетичної.

Нагадаємо, автопригода в Харкові сталася  26 жовтня. Внаслідок аварії 58-річний водій Шевроле загинув на місці, троє пасажирів Інфініті постраждали.

Микола Харківський відмовлявся здавати кров на аналіз після рішення суду.

Пізніше стало відомо, що його батьків можуть судити за двома статтями.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП у Харкові: Infinity їхала зі швидкістю 180 км/год Смертельна ДТП у Харкові: Infinity їхала зі швидкістю 180 км/год
Такий висновок зробили після необхідної експертизи.
ДТП з Infinity в Харкові: в крові загиблого внаслідок аварії водія виявили алкоголь ДТП з Infinity в Харкові: в крові загиблого внаслідок аварії водія виявили алкоголь
Проте цей факт немає причинно-наслідкових зв'язків з аварією — водій "Тойоти" не порушував правил ПДР.
Визнав свою провину: розслідування смертельної ДТП з мажором у Харкові закінчилося Визнав свою провину: розслідування смертельної ДТП з мажором у Харкові закінчилося
26 жовтня 2021 Микола Харківський за кермом елітної Infinity, яку йому нещодавно подарували, зі швидкістю 180 кілометрів на годину пронісся на червоне.
Loading...
Load next