На Львівщині сталася ДТП з вантажівкою та автобусом: семеро постраждалих

На Львівщині сталася ДТП з вантажівкою та автобусом: семеро постраждалих
За медичною допомогою в Стрийську ЦРЛ звернулись водій та шість пасажирів автобусу, двоє з потерпілих госпіталізовано.

У Львівській області 10 грудня, близько 21:30 трапилась ДТП на автодорозі "Стрий — Дашава", біля села Верчани, що у Стрийському районі. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Мешканець с. Верчани 1978 року народження, керуючи вантажним автомобілем марки «Volvo» з напівпричепом марки «Krone», не впорався з керуванням та з’їхав у правий кювет по напрямку руху, а напівпричіп залишився на проїзній частині дороги, де мешканець с. Подорожнє Стрийського району 1976 року народження, керуючи автобусом марки «Mercedеs» допустив з ним зіткнення, — йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що внаслідок ДТП за швидкою медичною допомогою звернулося сім осіб, водій та шестеро пасажирів автобуса. Двоє осіб було госпіталізовано в Стрийську ЦРЛ, а решта змогли від незначних ушкоджень повернутися додому. В даний час всі обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше на автодорозі "Київ - Харків", що йде з Києва у напрямку Борисполя, сталося ДТП.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті зіткнулись Volkswagen із мікроавтобусом На Закарпатті зіткнулись Volkswagen із мікроавтобусом
У лобовому зіткненні водій Volkswagen та двоє його пасажирів загинули на місці ДТП. Водій мікроавтобусу перебуває у реанімації з численними травмами.
Втік з місця аварії: на Львівщині водій "BMW" збив 62-річного чоловіка, потерпілий в реанімації Втік з місця аварії: на Львівщині водій "BMW" збив 62-річного чоловіка, потерпілий в реанімації
62-річного чоловіка у важкому стані доправили у реанімаційне відділення місцевої лікарні.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next