Втік з місця аварії: на Львівщині водій "BMW" збив 62-річного чоловіка, потерпілий в реанімації

Втік з місця аварії: на Львівщині водій "BMW" збив 62-річного чоловіка, потерпілий в реанімації
62-річного чоловіка у важкому стані доправили у реанімаційне відділення місцевої лікарні.

В Стрийському районі у місті Ходорів водій автомобіля "BMW" збив пішохода, після чого втік з місця події. Наразі чоловік у важкому стані, його доправили в реанімацію. Про це повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, передає Суспільне. 

Зазначається, що ДТП трапилась вчора близько 22:45. До правоохоронців надійшло повідомлення, що невідомий збив чоловіка, після чого втік з місця аварії.

На місце події виїхали слідчі та патрульні поліцейські. Як встановили правоохоронці, наїзд на пішохода скоїв 28-річний житель Ходорова. Після ДТП водій не зупинився, щоб надати допомогу травмованому. Натомість намагався приховати пошкоджений автомобіль у гаражі. Як повідомила Світлана Добровольська, правоохоронці вилучили "BMW". Чоловіка наразі не затримали, - йдеться в матеріалі.

Зауважимо, що за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини подій. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті зіткнулись Volkswagen із мікроавтобусом.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині внаслідок ДТП водія з автівки вдалось витягнути лише рятувальникам На Львівщині внаслідок ДТП водія з автівки вдалось витягнути лише рятувальникам
У Стрийському районі внаслідок сильної аварії, лише рятувальники змогли витягнути із побитої автівки її водія.
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
Loading...
Load next