Три дні без води та їжі: на Київщині поліцейські врятували літнього чоловіка (відео)

Три дні без води та їжі: на Київщині поліцейські врятували літнього чоловіка (відео)
Чоловіка знайшли на підлозі, він переніс декілька інсультів і не зміг самостійно підвестися.

9 грудня до поліції надійшло повідомлення від мешканки села Нові Петрівці про те, що її родич давно не виходить на зв'язок. Жінка просила з’ясувати, чи все добре. Про це повідомляє Національна поліція Київської області.

Прибувши на місце, поліцейські оглянули територію дому та почали кликати господаря, проте двері ніхто не відкрив. Правоохоронці, світячи ліхтарем через вікно в одній із кімнат на підлозі, побачили дідуся, який не міг підвестися.

Фото: Нацполіція

Поліцейські, відчинивши вікно потрапили до будинку, негайно поклали дідуся на ліжко та напоїли водою.

За попередніми даними 77-річний дідусь пролежав на підлозі три дні. Чоловікові, який переніс декілька інсультів, стало зле і він не міг самостійно підвестися, а на допомогу ніхто не прийшов, оскільки старенький мешкає сам. 

Фото: Нацполіція

Для надання кваліфікованої допомоги поліцейські викликали медиків. Про ситуацію повідомили племінницю. 

Завдяки вчасно наданій допомозі, вдалося врятувати життя дідусеві, адже поряд з ним не було ані води, ані їжі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.
Пенсіонер загинув під колесами швидкісного поїзда в Пустомитах Пенсіонер загинув під колесами швидкісного поїзда в Пустомитах
У результаті наїзду чоловік загинув.
У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео) У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)
Один із чоловіків, який намагався вкоротити собі віку сидів за поручнями мосту, а інший самогубця вже встиг стрибнути у воду.
Loading...
Load next