У Харкові горять офісні та складські приміщення: вогонь гасять з ночі (відео)

У Харкові горять офісні та складські приміщення: вогонь гасять з ночі (відео)
Інформації про постраждалих немає.

У ніч на 25 грудня в Харкові сталася пожежа у двоповерховій торговельно-складській будівлі приватного підприємця. Про це повідомляє ДСНС, передає "ПравдаТУТ News".

До місця події одразу направили підрозділи ДСНС на 2 автоцистернах.

Фото: ДСНС

На момент прибуття вогнеборців було виявлено, що горять офісні та торговельні  приміщення  двоповерхової будівлі, а також впритул розташовані дерев'яні прибудови та господарчі споруди. Загальна площа пожежі склала близько 500 кв.м, - йдеться в повідомленні ДСНС.

До місця події були направлені додаткові сили та засоби ДСНС. Всього на місці пожежі працювало 14 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 осіб особового складу ДСНС. 

Пожежу локалізували фактично через 4 години після прибуття. Наразі триває її ліквідація. Причина виникнення пожежі поки встановлюють.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові горіла будівля при Свято-Благовіщенському катедральному соборі (фото, відео) У Харкові горіла будівля при Свято-Благовіщенському катедральному соборі (фото, відео)
Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає.
У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео) У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
Причина виникнення пожежі та сума заподіяних збитків наразі з’ясовуються. Також горіла автівка начальника відділу поліції Харкова.
У Харкові спалахнула пожежа: горіла адмінбудівля вокзалу (відео) У Харкові спалахнула пожежа: горіла адмінбудівля вокзалу (відео)
Спершу зявилася інформація про пожежу на вокзалі у Харкові. Згодом стало відомо, що горіла адміністративна будівля.
Loading...
Load next