На Прикарпатті двоє людей загинули у лобовій ДТП (фото)

На Прикарпатті двоє людей загинули у лобовій ДТП (фото)
Водій автомобіля Ford Mondeo виїхав на зустрічну смугу, де не зміг уникнути зіткнення із Mercedes-Benz Vito.

В Івано-Франківській області сталася ДТП за участю легковика Ford Mondeo та мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito. Загинули двоє людей та ще двоє постраждали. Повідомляє Нацполіція.

Фото: Нацполіція

Вказано, що інцидент стався сьогодні вранці у Коломийському районі. Поліцейські попередньо встановили, що на ділянці автодороги Н-10 сполученням Стрий-Чернівці-Мамалига, між населеними пунктами Снятин та Будилів, 24-річний водій автомобіля Ford Mondeo виїхав на смугу зустрічного руху, де не зміг уникнути зіткнення з Mercedes-Benz Vito, яким керував 34-річний мешканець Снятинської ТГ.

Фото: Нацполіція

Внаслідок ДТП водій та пасажир Ford Mondeo загинули на місці. Також до медзакладу госпіталізовано водія та пасажира Mercedes-Benz Vito. У водія мікроавтобуса відібрано кров для перевірки стану сп'яніння.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовують слідчі у рамках відкритого кримінального провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next