Розпилив сльозогінний газ на працівницю пошти: 17-річний хлопець хотів вкрасти посилку з дорогим ланцюжком

Розпилив сльозогінний газ на працівницю пошти: 17-річний хлопець хотів вкрасти посилку з дорогим ланцюжком
Повідомляється, що потерпіла отримала хімічні опіки шкіри обличчя.

В Хмельницькій області у відділенні "Нової пошти" невідомий чоловік напав на працівницю. Зловмисник прийшов отримувати посилку і розпилив сльозогінний газ до дівчини-оператора відділення. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Зазначається, що після нападу злочинець забрав посилку із золотим ланцюжком. Прикраса коштує 54 тисячі гривень.

Потерпіла отримала хімічні опіки шкіри обличчя. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції Кам’янець-Подільського районного управління поліції спільно з управлінням карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області викрили та затримали 17-річного хлопця, — йдеться в повідомленні.

Варто додати, що хлопець зізнався у скоєному. Йому повідомили про підозру у справі про розбій з метою заволодіти чужим майном, вчинивши насильство.

Нагадаємо, раніше на Львівщині СБУ затримала "злодія в законі" з санкційного списку РНБО.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Окупанти пошкодили розподільний газопровід у Луганській області Окупанти пошкодили розподільний газопровід у Луганській області
Окупанти в ході обстрілу пошкодили газогін високого тиску поблизу села Нижнє Щастинського району Луганської області.
Loading...
Load next