На Львівщині СБУ затримала "злодія в законі" з санкційного списку РНБО

На Львівщині СБУ затримала "злодія в законі" з санкційного списку РНБО
Затриманим є уродженець однієї з країн Південного Кавказу, відомий кримінальник, який причетний до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

У ході оперативних дій у Львівській області Служба безпеки України затримала так званого «злодія в законі». У травні цього року за систематичне створення загроз державній безпеці України зловмисника було включено до санкційного списку РНБО і заборонено в’їзд до нашої країни. Про це повідомляє СБУ.

Зловмисник нелегально прибув в Україну для створення і координації організованих злочинних груп. Також перевіряється інформація щодо підривної діяльності спецслужб РФ через спроби штучного загострення криміногенної обстановки в західних регіонах нашої держави, - йдеться в повідомленні пресслужби СБУ.

Відомо, що затриманим є уродженець однієї з країн Південного Кавказу, відомий кримінальник, який причетний до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

За попередніми даними, кримінальник намагався приховано перебувати на Львівщині для впливу на кримінальне середовище. Для цього планував створити злочинну організацію із розгалуженими осередками на території регіону, - уточнюють в СБУ.

Для перетину держкордону і приховування свого перебування в Україні чоловік використовував підроблені документи.

Наразі слідчі СБУ повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 332-2 (незаконне перетинання державного кордону України) КК України. 

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині
Служба Безпеки України затримала декілька автобусів із 60-тьма "тітушками", які мали завдання створити "картинку для російських ЗМІ". Провокаторів вдалось затримати на Харківщині з боку Донецька, Дніпра та Полтави.
Loading...
Load next