Попросив не "оформляти": у Чернівецькій області п'яний полковник поліції намагався "домовитися" з патрульними, які його зупинили (відео)

Попросив не "оформляти": у Чернівецькій області п'яний полковник поліції намагався "домовитися" з патрульними, які його зупинили (відео)
Раніше Єфтеній був заступником начальника волинського управління боротьби з організованою злочинністю.

Нетверезий начальник управління стратегічних розслідувань Нацполіції в Одеській області В'ячеслав Єфтеній, якого зупинили патрульні у Чернівецькій області, намагався "домовитися" з правоохоронцями. Про це повідомляє zaxid.net та  "Думская".

Зазначається, що на відео із камер патрульних можна побачити як Єфтеній зізнається, що сів п’яним за кермо свого позашляховика Mercedes G 63 AMG.

Він каже, що полковник знайомий із керівництвом правоохоронців. Зокрема, він називав прізвище "Жуков" і заявив, що розраховує на лояльність правоохоронців, оскільки він колега.

Також він попросив його не "оформляти" і повідомив, що сам у подібних ситуаціях відпускав людей, щоб вони не "сиділи" та закликав патрульних вимкнути камери, щоб "поговорити". 

Варто додати, що у авто разом із ним перебувала, за словами правоохоронця, твереза дружина. На питання, чому її він не посадив за кермо, Єфтеній відповів, що вона не знає місцевості.

Такий випадок стався вночі 8 січня. У пресслужбі чернівецької поліції інформацію про випадок підтвердили.

Нетверезого правоохоронця зупинили через проїзд на заборонний знак, але під час розмови у нього виявили ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Єфтеній відмовився проходити тест на стан алкогольного сп’яніння.

За цим фактом поліцейські оформили протоколи за ч. 1 ст. 122 (проїзд на заборонний знак) та ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.

За інформацією одеського видання, Єфтеній був за кермом нового Mercedes G 63 AMG 2020 року випуску, вартістю близько 200 тис. євро, який не вказаний у його декларації. У Нацполіції Одеси заявляють, що зараз Євтеній перебуває у відпустці для догляду за дитиною.

Нагадаємо, раніше нетверезого водія-втікача затримали патрульні поліцейські через смертельне ДТП у Рівному.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео) В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео)
В Одесі правоохоронці затримали на хабарі в 50 тисяч гривень директора комунального підприємства міської ради.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next