Від 1500 до 5000 гривень за ніч: поліція Києва викрила бізнес з надання сексуальних послуг (відео)

Від 1500 до 5000 гривень за ніч: поліція Києва викрила бізнес з надання сексуальних послуг (відео)
До складу "організації" входило вісім осіб – чоловіки та жінки від 18 до 54 років.

Поліцейські Києва затримали осіб, які організували незаконний бізнес з надання сексуальних послуг. У ході проведення обшуків правоохоронці вилучили речові докази злочинної діяльності фігурантів. Організаторам злочину загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на заяву Нацполіції Києва.

Фото: Нацполіція Києва

Співробітники управління міграційної поліції спільно зі слідчими та поліцейськими викрили та затримали злочинну групу за організацію незаконної діяльності з надання сексуальних послуг шляхом експлуатації жінок, які знаходились у скрутному матеріальному становищі.

До її складу входило вісім осіб – чоловіки та жінки від 18 до 54 років.

Фото: Нацполіція Києва

Як розповів начальник управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві Денис Дем’янюк, поліцейські встановили, що жінки обслуговували клієнтів в орендованих квартирах. Вартість таких «розваг» становила від 1500 до 5000 гривень:

Проведено дев’ять обшуків за адресами надання сексуальних послуг та місцями мешкання фігурантів. У результаті вилучено зброю, 45 набоїв, поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, пакет з речовиною рослинного походження, грошові кошти у іноземній та національній валюті, мобільні телефони, комп’ютерне обладнання, банківські картки та чернетки. Речові докази направлено на проведення відповідних експертиз, — зазначив Денис Дем'янюк.

Чотирьох фігурантів затримано у порядку статті 208 КПК України, щодо інших чотирьох збирають доказову базу, аби притягнути їх до відповідальності. Щодо жінок, які займались проституцією, складено десять адміністративних протоколів за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (заняття проституцією).

Фото: Нацполіція

За цим фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за:

  • ч. 2 ст. 303 КК України – сексуальна експлуатація вчинена за попередньою змовою групою осіб;
  • ч. 1 ст. 263 КК України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами.

Наразі вирішують питання щодо вручення підозри та обрання для зловмисників запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зґвалтував 8-річну дівчинку: на Одещині поліція затримала 31-річного ґвалтівника (відео) Зґвалтував 8-річну дівчинку: на Одещині поліція затримала 31-річного ґвалтівника (відео)
В Одеській області поліція затримала за підозрою у зґвалтування восьмирічної дівчинки неодноразово судимого безхатченка.
Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео) Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео)
Поліція уже затримала зловмисника: це 51-річний чоловік з Чернігівщини.
СБУ викрила агентурну мережу «ЛНР»: зловмисники хотіли влаштувати теракти в Україні (відео) СБУ викрила агентурну мережу «ЛНР»: зловмисники хотіли влаштувати теракти в Україні (відео)
Зловмисники хотіли підірвати авто першого заступника начальника СБУ в Луганській області.
Loading...
Load next