"Якраз надавала послуги клієнту": у Рівному поліція накрила бордель, замаскований під масажний салон (фото, відео)

"Якраз надавала послуги клієнту": у Рівному поліція накрила бордель, замаскований під масажний салон (фото, відео)
Блискавична операція, приховані вебкамери, “рольові” костюми, запаси алкоголю та багато іншого.

У Рівному правоохоронці влаштували обшук в одному із закладів мережі масажних салонів. З'ясувалося, що там клієнтам не лише робили масаж, але й надавали інтимні послуги. Про це повідомляє Рівне Онлайн.

Близько 20:10 одночасно по всій країні, поліцейські менше ніж за дві хвилини зайшли до приміщення. Напівголі дівчата почали вискакувати на вулицю, тому правоохоронці були змушені їх на декілька секунд “заспокоїти” та відібрати телефони, щоб не було витоку інформації. Потім перейшли до санкціонованого, за рішенням суду, обшуку, — йдеться в повідомленні.

Спецпризначенці за дві хвилини до початку обшуку. Фото: Рівне онлайн

Зазначається, що під час несподіваного візиту поліцейських одна з робітниць салону якраз надавала послуги клієнту.

Одна з дівчат, яка найактивніше спілкувалася зі слідчими, представилася Мариною. Вона апелювала до права і під приводом дзвінка до адвоката намагалася вирвати у правоохоронців свій телефон та комусь зателефонувати. Проте ім’я адвоката озвучити не захотіла. Зрештою, після її дзвінка так ніхто і не приїхав, — пише видання.

Оголеного клієнта салону “Ego Studio” ловлять під час сеансу “масажу”. Фото: Рівне онлайн

У салоні правоохоронці застали шістьох дівчат, одна з них прийшла на зміну саме під час обшуку.

Фото: Рівне онлайн

Також у приміщенні перебував один клієнт, обмотаний лише рушником, якому і надавали послуги.
Серед різноманітних засобів для сексуальних утіх у кімнатах виявили:

  • масажні олії,
  • лубриканти,
  • "рольові" костюми, зокрема форму поліцейського,
  • багато одноразової спідньої білизни,
  • одноразові гігієнічні набори.
Взуття на будь-який смак – все для задоволення клієнта. Фото: Рівне онлайн
Одноразова білизна – такої знайшли цілий ящик. Фото: Рівне онлайн
Деяким клієнтам подобаються інтелектуальні ігри. Фото: Рівне онлайн

В Рівному поліція провела обшуки в Ego Studio — закладі, що надає інтимні послуги. Це один із цілої мережі закладів по Україні, замаскованих під масажні салони. Серед послуг так званого VIP-масажу — власне масаж, “релакси” (мастурбація) та інші різноманітні форми інтимного фетиша. Вартість послуг складала від 1700 до 11000 гривень та більше, за окремі, додаткові послуги, — йдеться в повідомленні.

В загальних кімнатах правоохоронці знайшли дві приховані вебкамерами з прямим підключенням до Інтернету, замасковані в аудіоколонках, а роутер був захований у гаражі. Стороння людина, за сіткою колонки ці камери не бачила, а це значить, що у закладі проводилася прихована відеозйомка.

Приховані відеокамери на першому та другому поверхах. Фото: Рівне онлайн

За інформацією видання, про те, що дівчата — всі або, принаймні, більшість із них — немісцеві, свідчило також те, що всі вони з самого початку спілкувалися виключно російською. У приватній розмові, вони розповіли журналістам, що мережа салонів робить обмін дівчатами між областями, щоб раптом не наштовхнутися на знайомих.

Також правоохоронці знайшли опис орієнтирів, кажуть, що це для того, щоб нові працівниці та клієнти, легко могли знайти адресу салону.

Для такого випадку, тобто приїзду полісменів, дівчат навчали, що необхідно говорити. Відповідна інструкція лежала у центральній кімнаті. Відверто кажучи, вивчили вони її погано та плуталися у словах, — описує видання.

Фото: Рівне онлайн
Фото: Рівне онлайн

Організаторам цього закладу для надання інтимних послуг загрожує покарання за статтею 303 про сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 4 до 7 років.

Працівниць, які надавали інтимні послуги, можуть оштрафувати на 170 гривень за заняття проституцією.

Нагадаємо, раніше правоохоронці викрили двох українок, які вербували жінок з малозабезпечених родин для надання сексуальних послуг у Туреччині.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next