50% жінки віддавали сутенерці: одеські правоохоронці затримали адміністраторку борделю (фото)

50% жінки віддавали сутенерці: одеські правоохоронці затримали адміністраторку борделю (фото)
Година інтимних послуг коштувала від 1 200 до 2 000 гривень.

Одеська поліція затримала адміністраторку борделю, який працював у готелі. Про це повідомляє  ВК ГУНП в Одеській області, передає Магнолія-ТВ.

Зазначається, що зловмисниця працювала адміністраторкою у місці розпусти, розташованому у винайманому приміщенні готелю на вулиці Середньофонтанскій. До «роботи» вона втягувала жінок, що потрапили у складне матеріальне становище.

Як найманок, так і клієнтів вона знаходила завдяки оголошенням на інтернет-ресурсах. Година інтимних послуг коштувала від 1 200 до 2 000 гривень, з яких 50% жінки віддавали сутенерці.

Фото: Нацполіція Одещини

Варто додати, що викрили незаконний бізнес працівники Управління міграційної поліції Одещини та Управління карного розшуку області. Під час санкціонованих обшуків, які проводили працівники Слідчого управління ГУНП в Одеській області за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення, з борделю та квартири, в якій підозрювана тимчасово проживала, вилучили телефони, ноутбуки, банківські картки, гроші і флеш-накопичувачі та інші речові докази.

За результатами досудового розслідування слідчі поліції оголосили фігурантці підозру. Відповідна стаття передбачає від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Фото: Нацполіція Одещини

Наразі вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу. Також правоохоронці встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до її протиправної діяльності.

Нагадаємо, раніше у Рівному поліція накрила бордель, замаскований під масажний салон.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Якраз надавала послуги клієнту": у Рівному поліція накрила бордель, замаскований під масажний салон (фото, відео) "Якраз надавала послуги клієнту": у Рівному поліція накрила бордель, замаскований під масажний салон (фото, відео)
Блискавична операція, приховані вебкамери, “рольові” костюми, запаси алкоголю та багато іншого.
В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео) В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео)
В Одесі правоохоронці затримали на хабарі в 50 тисяч гривень директора комунального підприємства міської ради.
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
Loading...
Load next