П'яний водій на BMW зніс атракціони Різдвяного містечка у Чернівцях

П'яний водій на BMW зніс атракціони Різдвяного містечка у Чернівцях
Різдвяне містечко у Чернівцях запрацювало ще на початку грудня, а завершити роботу всіх атракціонів та почати розбирати головну ялинку міста планують із 24 січня.

У центрі Чернівців водій автомобіля BMW у стані алкогольного сп'яніння на швидкості збив бетонну огорожу, врізався у припарковані автівки та атракціони Різдвяного містечка. Повідомляє патрульна поліція Чернівецької області.

Фото: поліція Чернівецької області

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на площі Соборній патрульні отримали сьогодні, близько 4-ї години ранку. Інспектори патрульної поліції прибули на місце події та з’ясували, що 34-річний водій, керуючи транспортним засобом BMW, не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та допустив наїзд на припарковані автомобілі (Volkswagen, Nissan), бетонну огорожу та атракціони, - йдеться у дописі.

Водій під час аварії не отримав травм, уточнили в поліції.

Фото: поліція Чернівецької області

Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Від огляду на стан сп’яніння водій відмовився.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали згідно із порушення ПДР, що призвело до ДТП.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Перебігала у невстановленому місці": у Вінниці підліток на Land Rover на смерть збив жінку (відео) "Перебігала у невстановленому місці": у Вінниці підліток на Land Rover на смерть збив жінку (відео)
За кермом автомобіля Land Rover знаходився 17-річний підліток, житель одного з сіл територіальної громади Вінницького району. Автомобіль належить його батькові.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Loading...
Load next