Печерський суд заарештував полковника Голубана, якого підозрюють у підготовці масових заворушень

Печерський суд заарештував полковника Голубана, якого підозрюють у підготовці масових заворушень
Про це повідомляє видання Ґрати.

Печерський райсуд Києва відправив під варту полковника Юрія Голубана. Він є одним із підозрюваних у справі про планування масових заворушень в Україні. Про це повідомляє телеграм-канал "Ґрати".

Слідство стверджує, що підозрювані готували масові заворушення та жорстокі сутички з поліцією під Офісом Президента. Все це, мовляв, мало відбутися 31 січня.

Організатори планували зібрати 3500 людей для "масовки" та ще 1200 людей для участі у сутичках з силовиками.

Наразі правоохоронці з'ясовують, хто виступав організатором цих спланованих заворушень. Не виключають зв'язок з Росією.

Хто такий Голубан

Голубан з 1994 року служив у спецпідрозділах МВС України та СБУ, зокрема, в "Альфі". 2014 року пішов у батальйон "Київ-1", служив у гарячих точках АТО, був командиром роти спецпризначення при ГУНП у Донецькій області.

У 2017 році щодо Голубана завели кримінальну справу за підозрою в державній зраді. Слідство перевіряло інформацію про те, що на початку війни на Донбасі він воював на боці терористів. Після цього Голубана звільнили з МВС. Проте провину полковника так і не довели.

Новина доповнюється...

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото) Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото)
У Харкові 2 травня у квартирі на вулиці Дружби Народів виявили мертвими молоду пару - 24-річну жінку та 29-річного чоловіка. Правоохоронцям вдалось спіймати підозрюваного у жорстокому вбивстві, однак той повідомив поліцейським дещо іншу версію трагедії.
Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео) Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео)
Затриманий у столиці 55-річний іноземець виявився розшукуваним Інтерполом наркобароном Евеліном Баневим-Брендо. В Італії та Румунії йому загрожує покарання у вигляді 20 і 10,5 років за ґратами за незаконний обіг наркотиків.
Loading...
Load next