"Гіперскандальний оборот": Рябчук відмовився від показань щодо стрілянини на "Південмаші"

"Гіперскандальний оборот": Рябчук відмовився від показань щодо стрілянини на "Південмаші"
Це сталося після того, як хлопцю зібрали кошти на приватного адвоката.

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук повідомив, що військовослужбовець Національної гвардії України Артем Рябчук змінив адвоката на приватного, після чого відразу ж відмовився від усіх даних показань.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на телеграм Мосійчука.

Таку інформацію підтвердили і в Державному бюро розслідувань, інформує РБК-Україна: підозрюваний справді звернувся до слідчого з відповідною заявою.

Але це ніяк не впливає на той масив доказової бази, якою володіє слідство. Досудове розслідування триває. Стосовно ж якогось там можливого на нього психологічного тиску то ця інформація не відповідає дійсності, - повідомили в ДБР.

Слідчі працюють виключно в рамках чинного законодавства, зазначили правоохоронці.

Нагадаємо

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"У нього є почуття жалю": адвокат дніпровського стрільця Рябчука вважає його потерпілим "У нього є почуття жалю": адвокат дніпровського стрільця Рябчука вважає його потерпілим
За словами адвоката, йому поки що не відкрили доступ до матеріалів кримінального провадження.
Стрілянина у Дніпрі:  ДБР назвало три версії стрілянини на "Південмаші" Стрілянина у Дніпрі: ДБР назвало три версії стрілянини на "Південмаші"
Слідчі Державного бюро розслідувань розглядають три версії причин, що призвели до стрілянини на Південному машинобудівному заводі у Дніпрі. Версії трагедії озвучив на засіданні комітету Верховної ради з питань правоохоронної діяльності директор Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов.
Loading...
Load next