Поліція прокоментувала ДТП за участі нардепа Трухіна: розслідування доручено слідчим ДБР (відео)

Поліція прокоментувала ДТП за участі нардепа Трухіна: розслідування доручено слідчим ДБР (відео)
У поліції кажуть, що справу щодо ДТП за участі нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна буде розслідувати Державне бюро розслідувань, оскільки там фігурує народний обранець.

Поліція почала кримінальне провадження 23 серпня - у день, коли сталася ДТП. Її відкрили за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Про це повідомляє поліція Києва.

На місці події  патрульні поліцейські та слідчі документально зафіксували всіх осіб, котрі їхали в автомобілях. На момент прибуття правоохоронців учасники аварії перебували біля автівок, тож необхідно було достеменно встановити, хто ж саме був за кермом в момент ДТП, - йдеться у повідомленні. 

Покази свідків почали розходитися. Під час першочергових слідчих дій один зі свідків повідомив, що за кермом Audi був чоловік, як згодом з'ясувалося – народний депутат України. Втім, інші свідки заперечують ці покази.

Через те, що Трухін є фігурантом ДТП, справу поліція не розслідуватиме. Наразі підслідність визначена за Державним бюро розслідування. Усі матеріали, зібрані слідчими поліції, передадуть до ДБР.

Нагадаємо, що аварія за участі Трухіна сталася 23 серпня. Внаслідок ДТП травмовані шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник. 

Тоді ж близько 30 українських медіа видалили повідомлення про дорожно-транспортну пригоду з участю народного депутата від "Слуги народу".

У "Слузі народу" не коментували інформацію про ДТП. Спікер Ради Дмитро Разумков сподівається, що незабаром  нардеп Олександр Трухін прокоментує свою роль у скандальній ДТП на Київщині.

За даними журналістів, у протоколі поліції водієм авто Трухіна вказана інша людина.

Відео YouTube "Українська правда".

 

Читайте також
ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео) ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео)
Слідство у справі за фактом ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна поки що не отримало інформації, яка допомогла б встановити хто був за кермом автомобіля під час події.
"Не треба створювати проблем парламенту": Разумков про ДТП за участі Трухіна (відео) "Не треба створювати проблем парламенту": Разумков про ДТП за участі Трухіна (відео)
Спікер наголосив, що залишається важливим питання рівності перед законом, зокрема, для депутатів.
Loading...
Load next