Від отриманих травм померла: у Львові 14-річна дівчина кинулась під потяг

Від отриманих травм померла: у Львові 14-річна дівчина кинулась під потяг
Трагічний інцидент трапився на залізничному переїзді на Сихові.

У Львівській області через наїзди потягів загинули двоє людей. Зокрема, 22 лютого у Львові 14-річна школярка кинулась на колії. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Львівщини.

Сьогодні, 22 лютого, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від машиніста пасажирського потяга сполученням «Чернівці-Львів» про те, що близько 10.00 на залізничному переїзді в районі Сихова під колеса потяга кинулась дівчина, яка від отриманих травм померла, — йдеться в повідомленні.

Наразі там працює слідчо-оперативна група Львівського райуправління поліції №2. Правоохоронці вже встановили особу загиблої. Нею виявилась 14-річна учениця однієї зі шкіл міста. Поліцейські встановлюють обставини загибелі дівчини та розв'язують питання правової кваліфікації події.

Також 21 лютого, близько 06.00, до поліції надійшло повідомлення про те, що на перегоні «Самбір-Сянки» у місті Самбір виявлено тіло чоловіка без ознак життя. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, 37-річний місцевий мешканець загинув внаслідок наїзду електропотяга, — йдеться в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за "порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту". Санкція статті передбачає покарання — від 5 до 10 років у в'язниці.

Нагадаємо, раніше під Львовом поїзд на смерть збив жінку і чоловіка.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Пенсіонер загинув під колесами швидкісного поїзда в Пустомитах Пенсіонер загинув під колесами швидкісного поїзда в Пустомитах
У результаті наїзду чоловік загинув.
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Неподалік від школи: 10-річну дівчинку збив водій, вона померла на місці Неподалік від школи: 10-річну дівчинку збив водій, вона померла на місці
Дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Запорізької області.
Loading...
Load next