СБУ оприлюднила перехоплені розмови бойовиків так званих "ЛНР" і "ДНР" (відео)

СБУ оприлюднила перехоплені розмови бойовиків так званих "ЛНР" і "ДНР" (відео)
На записах окупанти кажуть як влаштовують провокації та обстрілюють мирне населення. Також вони дивуються, що ЗСУ на це не ведуться.

Працівники СБУ опублікували розмови бойовиків так званих «ЛНР» і «ДНР», які у лютому 2022 року почали ескалацію подій на Донбасі. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

На оприлюднених записах чути, як терористи та мешканці тимчасово окупованих територій:

  • між собою зізнаються, що самі влаштовують провокації та обстрілюють мирне населення;
  • обговорюють накопичення російських військ, у тому числі залучення чеченців «полку Кадирова»;
  • дивуються, що сили ЗСУ не ведуться на провокаційні обстріли бойовиків;
  • розповідають, що самі ж бойовики влучили «в будку в Росії» (пізніше ФСБ назвала це «обстрілом прикордонного пункту РФ у Ростовській області»);
  • підтверджують, що їхні снаряди потрапили у Луганську ТЕС (унаслідок чого місто Щастя залишилося без електро-, водо- і теплопостачання) тощо.

Зазначається, що вказані розмови вдалося отримати у ході контррозвідувальної роботи СБУ, яка ведеться для відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях.

Матеріали розсекретили і оприлюднили із дозволу слідчих СБУ, щоб показати, хто насправді відповідальний за нагнітання ситуації на сході України. Заходи із викриття і документування зловмисників проводили співробітники СБУ у Донецькій та Луганській областях, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше СБУ викрила священника, який підтримував «русcку весну» та організаторку фейкового референдуму на Луганщині.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
CБУ вручила підозру колишньому міністру енергетики України CБУ вручила підозру колишньому міністру енергетики України
Ім'я міністра СБУ не вказує, однак у цей період посаду обіймав Володимир Демчишин.
"Театр абсурду": прокуратура зафіксувала дати створення відеозвернень ватажків "ЛДНР" з кримінально-процесуальної точки зору "Театр абсурду": прокуратура зафіксувала дати створення відеозвернень ватажків "ЛДНР" з кримінально-процесуальної точки зору
Метадані відеофайлів зі зверненням Пушиліна та Пасічника вказують, що вони були записані заздалегідь.
Двох терористів "Л/ДНР" заочно засудили до 10 років позбавлення волі Двох терористів "Л/ДНР" заочно засудили до 10 років позбавлення волі
СБУ продовжує викривати учасників незаконних збройних формувань для їхнього затримання й притягнення до відповідальності за злочини проти державної безпеки України.
Loading...
Load next