ЗСУ розвіяли міф про "непереможну армію рф": перехоплена розмова бойовиків Л/ДНР (аудіо)

ЗСУ розвіяли міф про "непереможну армію рф": перехоплена розмова бойовиків Л/ДНР (аудіо)

Бойовики з т.зв. «л/днр» визнають, що ЗСУ розвіяли міф про «непереможну армію рф». Про це йдеться у телефонній розмові терориста так званої «днр», який наразі перебуває з окупаційними військами рф неподалік Ізюму на Харківщині. Повідомила пресслужба СБУ.

Я говорю, що хохлам треба ще й пам'ятник поставити: вони розвіяли міф про непереможну російську армію. Російська армія виявилася - так от... - визнає терорист, який люто ненавидить Україну.

Він скаржиться на зниження активності від військового і політичного керівництва рф:

А то дивлюся: щось путін здох уже, на мою думку. Чи резерви закінчилися, чи щось уже... Я так зрозумів, воювати вже ніхто не хоче... Я взагалі за росіян говорю: вони вже зливаються. Вони на нас (прим.: «лнр» та «днр») все повісили.

У пресслужбі СБУ додали:

Хай жоден з окупантів не сумнівається: в Україні будуть і пам'ятники захисникам, і Слава Героям, і смерть ворогам, і суд над воєнними злочинцями! А головне – перемога буде за нами!

Нагадаємо, що окупанти затягли військову техніку та вибухівку до машинної зали енергоблоку ЗАЕС.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російський бойовик здався у полон військовим ЗСУ: СБУ опублікувала відео допиту Російський бойовик здався у полон військовим ЗСУ: СБУ опублікувала відео допиту
Озброєний бойовик здався українським військовим і поскаржився на цькування росіянами.
Розчарувався в ідеях "русского міра": СБУ затримала бойовика, що втік з "ЛНР" Розчарувався в ідеях "русского міра": СБУ затримала бойовика, що втік з "ЛНР"
Чоловік повернувся, бо втомився від війни і хотів побачити дружину із дітьми.
Loading...
Load next