Журналіст повідомив, що окупант під Києвом переїхав танком свого командира, звинувативши його у втраті 50% особового складу

Журналіст повідомив, що окупант під Києвом переїхав танком свого командира, звинувативши його у втраті 50% особового складу

Російський окупант на танку переїхав свого командира, полковника Юрія Медведєва. Солдат звинуватив його у загибелі половини товаришів по службі.

Про це у Facebook повідомив журналіст Роман Цимбалюк. Він уточнив, що інцидент трапився в районі Макарова Київської області у лавах 37-ої окремої мотострілецької бригади (в/ч 69647).

З понад 1500 військовослужбовців втрати склали близько 50% особового складу, багато солдатів отримали поранення.

Військовослужбовець, обравши зручний момент під час бою, переїхав танком командира бригади полковника Юрія Медведєва, пошкодивши йому обидві ноги, – написав журналіст.

За даними Цимбалюка, зараз Медведєв перебуває на білоруській території у лікарні. Він нагороджений орденом мужності, а також чекає на компенсацію за "бойове поранення".

Нагадаємо, раніше в Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Україна знищила російських танків більше ніж є у кількох європейських країн разом (відео) Україна знищила російських танків більше ніж є у кількох європейських країн разом (відео)
Шість країн разом мають 480 танків, а українські воїни знищили – 676 російських танків.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Loading...
Load next