У Росії чоловік підпалив військкомат, щоб уникнути призову на війну в Україну (відео)

У Росії чоловік підпалив військкомат, щоб уникнути призову на війну в Україну (відео)

Фото: Скриншот з відео

У місті Луховиці Московської області РФ чоловік спалив військкомат, щоб не йти воювати з Україною. Таким чином він мав намір знищити особові справи призовників та зірвати мобілізацію.

Я пофарбував ворота у кольори прапора України і написав: "Я не піду вбивати братів!", після чого переліз паркан, облив фасад бензином, розбив вікна та відправив у них коктейлі Молотова, - анонімно повідомив чоловік, який це зробив.

Метою підпалу було знищити архів із особистими справами призовників, що були розміщені у цій частині, щоб завадити мобілізації в окрузі

Він висловив сподівання, що не побачить своїх однокласників у полоні чи списках загиблих.

Вважаю, що це треба поширити. Українці знатимуть, що у Росії за них б'ються, не всі бояться і не всім байдуже. Наші протестувальники повинні надихнутись і діяти рішучіше. І це має ще сильніше зламати дух російської армії та уряду. Нехай ці під#аси знають, що власний народ їх ненавидить і їх гаситиме. У них незабаром земля почне горіти під ногами, пекло чекає і вдома, - підсумував анонім.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Окупанти розпочали примусову мобілізацію у кількох областях України Окупанти розпочали примусову мобілізацію у кількох областях України
Зокрема, йдеться про тимчасово окуповані території Херсонської, Запорізької та Харківської областей.
Loading...
Load next