Очільник НАТО заявив, що росія не виводить свої війська з України, а переміщує їх

Очільник НАТО заявив, що росія не виводить свої війська з України, а переміщує їх
За словами Єнса Столтенберга, можна очікувати нові наступальні дії.

Глава НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російські війська переміщуються, а не виводяться із України, як раніше про це заявляло міністерство оборони росії.

Про це пише ПравдаТУТ News, посилаючись на Sky News.

Виступаючи сьогодні вдень у Брюсселі, ЄНС Столтенберг сказав: "За даними нашої розвідки, російські підрозділи не відходять, а переміщаються". 

Росія намагається перегрупуватися, поповнити запаси та посилити свій наступ на Донбасі. Водночас Росія продовжує тиск на Київ та інші міста. Тому можна очікувати додаткових наступальних дій, які принесуть ще більше страждань, — заявив Столтенберг.

Нагадаємо, російські війська надалі продовжують бомбити українські міста, зокрема на Київському та Чернігівському напрямках, хоч раніше росіяни публічно заявляли про те, що звідти планують виведення військ на територію ОРДЛО.

Учора, голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус наголосив, що вірити росіянам не потрібно, а натомість треба бути готовим до всього.
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео) 5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео)
24 січня США та НАТО оголосили про готовність збільшити свої сили у Східній Європі.
"Це матиме наслідки": генсекретар НАТО Столтенберг вкотре застеріг Росію від нової агресії проти України "Це матиме наслідки": генсекретар НАТО Столтенберг вкотре застеріг Росію від нової агресії проти України
У Кремлі заперечують будь-яку підготовку до вторгнення на територію України, водночас звинувачуючи країни Заходу в ескалації напруженості, зокрема у Чорному морі.
Loading...
Load next