У Києві викрили ​чоловіка, який ошукав понад 100 волонтерів на 1,3 млн гривень

У Києві викрили ​чоловіка, який ошукав понад 100 волонтерів на 1,3 млн гривень
Він уже перебував в СІЗО за збут підробленої валюти.

У перший день збройної агресії рф проти України, громадянин, який перебував у Київському СІЗО за підозрою у виготовленні, зберіганні, пересиланні та збуті підробленої валюти, створив телеграм-канал для нібито реалізації товару для військових, якого насправді не існувало

Про це повідомляє Генпрокуратура, передає ПравдаТУТ News.

Підозрюваний пропонував придбати бронежилети, шоломи, розгрузки, форми, рукавиці, коліматорні приціли, спальні мішки тощо. Надалі він отримував від громадян оплату за товар, якого насправді не існувало. У такий спосіб він ошукав понад 100 волонтерів на суму понад 1,3 млн грн.

 Під час обшуку за місцем утримання особи вилучено речові докази, що підтверджують злочинну діяльність. Слідчі дії тривають.

В Офісі Генпрокурора нагадують: у разі, якщо ви стали потерпілим від злочинних дій вказаного шахрая, прохання звертатись до Голосіївського управління поліції ГУ Нацполіції у м. Києві для отримання відповідного статусу у кримінальному провадженні та надання свідчень.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Видавала себе за багатого іноземця: у Києві співробітницю університету викрили на афері з онлайн-знайомствами (фото) Видавала себе за багатого іноземця: у Києві співробітницю університету викрили на афері з онлайн-знайомствами (фото)
Працівницю київського університету викрили на афері з онлайн-знайомствами. Жінка видавала себе за іноземця-багатія та розвела іншу жінку на 600 тисяч гривень.
На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото) На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото)
Дитина зникла під час відпочинку з рідними поблизу озера колишніх "артскладів" у Кременчуці, що на Полтавщині. До пошуків 8-річної дитини залучили Нацгвардію, поліцію та кінологів.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next