У Британській розвідці назвали найближчу мету наступу російських військ на Донбасі

У Британській розвідці назвали найближчу мету наступу російських військ на Донбасі

Російські сили продовжують робити невеликі атаки вздовж лінії фронту на Донбасі. Армія росії наближається до другої за величиною теплової електростанції України Вуглегірської, в 50 км на північний схід від Донецька.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

Як зазначається у зведенні, росія віддає пріоритет захопленню критично важливої національної інфраструктури, такої як електростанції.

За даними британської розвідки, російська армія спробує прорватися до Вуглегірської ТЕС, а також набрати обертів на південній ділянці свого просування до ключових міст Краматорськ і Слов'янськ.

Своєю чергою прикордонники зводять довкола міста Слов’янськ масштабну лінію оборони.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ у Фейсбуці.

Однією з головних цілей російських військ залишається захоплення міста Слов’янськ. Щоб не допустити просунення окупаційної армії, прикордонники зводять довкола міста масштабну лінію оборони, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Центр національного спротиву отримав дані про уссурійську десантно-штурмову бригаду.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео) У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео)
Подробиць про вибух поки немає.
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Loading...
Load next