У Львові затримали членів наркоугруповання, які продавали героїн та канабіс (відео)

У Львові затримали членів наркоугруповання, які продавали героїн та канабіс (відео)

У Львові затримали членів наркоугруповання. Двоє чоловіків організували схему продажу героїну та канабісу довіреному колу осіб. Передавали товар з рук в руки. Одна доза героїну у них коштувала 4 тисячі гривень, а в місяць такий «бізнес» приносив їм понад мільйон гривень прибутку. Правоохоронці затримали після чергової зустрічі з клієнтом. А потім провели обшуки у їхніх автомобілях та за місцем проживання.
 

В результаті обшуків виявлено брикети та згортки з героїном  загальною вагою більше 500 грамів, а також пакунок з канабісом. Крім того, вилучено електронні ваги, мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, а також гроші у національній та іноземній валюті. Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин за цінами чорного ринку складає понад 2 мільйони гривень, - пояснює речниця департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України Анна Селезньова.

Нагадаємо, раніше поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині, яка торгувала наркотиками та психотропами.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Фабрика російських фейків": СБУ накрила кібергрупу у Житомирській області (фото) "Фабрика російських фейків": СБУ накрила кібергрупу у Житомирській області (фото)
Через них представники країни-агресора поширювали деструктивний антиукраїнський контент.
Загальна потужність випущених по Маріуполю снарядів більша за атомну бомбу, скинуту на Хіросіму - міськрада Загальна потужність випущених по Маріуполю снарядів більша за атомну бомбу, скинуту на Хіросіму - міськрада
Припускають, що російські окупанти під час обстрілів і бомбардувань використовували також протибункерні авіабомби.
На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту
У Кам'янці-Подільському поліція розслідує факт привселюдного знущання вчительки над учнями 2 класу. Викладачка перейшла всі межі дозволеного і залякала дітей так, що вони боялися ходити в навчальний заклад та відвідувати уроки.
Loading...
Load next