"Я тобі віддячу": нардепу Трухіну повідомили про підозру у пропозиції хабаря

"Я тобі віддячу": нардепу Трухіну повідомили про підозру у пропозиції хабаря
Наразі вирішується питання про обрання Трухіну запобіжного заходу.

НАБУ та САП повідомили про підозру у пропозиції хабаря поліцейському нардепу Олександру Трухіну. Йому загрожує до 4 років позбавлення волі.

Це вже друга гучна справа після призначення керівником САП Олександра Клименка. До цього "нове дихання" отримала справа Укрнафти зі збитками у понад 13 млрд грн, у якій нещодавно з'явилося одразу 8 підозрюваних, пишуть у Центрі протидії корупції.

В чому суть справи Трухіна

23 серпня 2021 року він спровокував ДТП під час в'їзду до Києва. В результаті ДТП четверо дорослих і двоє дітей отримали тілесні ушкодження. За даними ЗМІ, Трухін в той день був напідпитку, а свідки події вказували, що нібито саме він був за кермом авто, яке спричинило аварію. У лютому 2022 року журналісти «Української правди» випустили матеріал із відеозаписом камери поліцейського.

На відео Трухін хизувався зв'язками із очільником МВС Денисом Монастирським і просив поліцейських дозволити йому «тихонечко уйти в лес». 

За це він обіцяв йому віддячити: «Я на всякий случай згружу вам 150. Оставите себе просто как бонус». А коли патрульний нагадав про справну камеру, Трухін уточнив, що нібито мав на увазі лише «конфеты, шоколадки, печеньки». 

В підсумку скандальне ДТП завершилось штрафом у 850 грн, ба навіть не для Трухіна, а іншої людини, яка була разом з ним в авто. А кримінальне провадження щодо ДТП вже рік припадає пилом в ДБР.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео) "Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next