"Якщо росіяни підірвуть Каховську ГЕС, Крим на 10-15 років залишиться без води", - Данілов

"Якщо росіяни підірвуть Каховську ГЕС, Крим на 10-15 років залишиться без води", - Данілов

У разі підриву Каховської ГЕС російськими військами тимчасово окупований Крим залишиться без водопостачання на 10-15 років, а можливо, і назавжди. Повідомив секретар Ради національної безпеки Олексій Данілов в інтерв'ю британському телеканалу Sky News.

Зокрема на запитання про інформацію, що росія може підірвати дамбу, щоб зупинити просування українських військ у напрямку Херсона Данілов зазначив буквально таке.

Нам доведеться почекати і подивитись, але якщо вони її підірвуть, то ідея водопостачання Криму зникне на 10 чи 15 років, а можливо, і назавжди.

Тоді виникає питання, навіщо їм потрібен Крим, якщо вони збираються залишити його без води.

Нагадаємо, що вибух біля штабу пропагандистів у Мелітополі: окупанти повідомили про п'ятьох постраждалих.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Машини пішли під воду, а вулиці перетворились на річки: в окупованому Криму затопило Керч (відео) Машини пішли під воду, а вулиці перетворились на річки: в окупованому Криму затопило Керч (відео)
Місто Керч в окупованому Росією Криму затопило після проливних злив. У місті вода сягає другого поверху будівель, а автівки мешканців затопило по самий дах.
Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео) Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)
На Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто.
Loading...
Load next