Армія рф може здійснювати збройні провокації з порушенням кордону – Генштаб

Армія рф може здійснювати збройні провокації з порушенням кордону – Генштаб

Російські війська можуть здійснювати збройні провокації з порушенням державного кордону України. Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов під час брифінгу.

Ми очікуємо, що противник в подальшому буде зберігати військову присутність в прикордонних районах з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки в райони ведення активних бойових дій. Противник продовжить ракетні та артилерійські обстріли населених пунктів з території рф, не виключено, що буде здійснювати збройні провокації з порушенням державного кордону України, – розповів Громов.

Він додав, що пріоритетом для росії залишається утримання позицій в Донецькій та Луганській областях, а також сухопутного коридору до тимчасово окупованої території Криму.

Нагадаємо, що росіяни не роблять висновків і виснажують сили біля Бахмута – ISW.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу
В Офісі Президента назвали головну мету стягування військ Російської Федерації до українсько-російських кордонів. Цим самим Росія намагається змусити українську владу визнати незаконну окупацію частини Донецької і Луганської областей.
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
Військова контррозвідка СБУ зірвала спецоперацію фсб із дискредитації ОБСЄ (відео) Військова контррозвідка СБУ зірвала спецоперацію фсб із дискредитації ОБСЄ (відео)
Таким чином, рф мала намір скомпрометувати Моніторингову місію ОБСЄ в Україні.
Loading...
Load next