У Херсоні рівень Дніпра впав нижче за метр

У Херсоні рівень Дніпра впав нижче за метр

Рівень води в річці Дніпро у створі поста "Херсон" станом на вечір 17 червня сягає 0,94 метра.

Про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила в Телеграмі.

На р. Дніпро у створі поста "Херсон" спостерігається поступове зниження рівня води та знаходиться на рівні 0,94 м, — ідеться у повідомленні.

За даними ДСНС, станом на цей час на правобережжі Херсонської області підтопленими залишаються 1 тисяча 274 будинки в шести населених пунктах. На тимчасово захопленому росіянами лівобережжі регіону підтоплені 17 населених пунктів.

Повідомляється, що відкачати вдалося ще понад 24 тисячі тонн води із 82 будинків та підвалів. Від початку робіт відкачані понад 107 тисяч тонн води із 413 будинків і підвалів, залучені 68 мотопомп.

Громадянам загалом доставлена 401 тонна води та понад 36 тисяч 597 кілограмів продуктів харчування й першої необхідності.

Нагадаємо, «Охматдит» підписав меморандум про співпрацю з медичною організацією «Leap Global Missions»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Херсонщині батька з сином віднесло на матраці в море: тіло дитини знайшли біля берега (фото) На Херсонщині батька з сином віднесло на матраці в море: тіло дитини знайшли біля берега (фото)
Відпочивальники, батько і син приїхали зі Львова. Однак, біля берега у воді працівники Нацполіції знайшли тіло дитини, а пошуки тіла батька й досі тривають.
Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото) Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото)
В одній з водойм, що утворилася на місці, де раніше видобували пісок, виявили крокодила, який ласував качкою.
Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців
Найчастішою причиною нещасних випадків у водоймах стає недотримання правил безпечної поведінки - купання у необладнаних для цього місцях і перебування у водоймах в нетверезому стані, яким інколи нехтують дорослі українці.
Loading...
Load next