У Херсоні з даху магазину на перехожого впала бетонна плита (відео)

У Херсоні з даху магазину на перехожого впала бетонна плита (відео)
За даними ДСНС, з даху прибудованого магазину впала бетонна плита та привалила перехожого, який в той час проходив повз магазин. Наразі травмований чоловік перебуває у лікарні.

У Херсоні сьогодні, 16 вересня, з даху магазину впала бетонна плита і привалила перехожого чоловіка. Рятувальники дістали постраждалого й передали медикам, повідомили в обласному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що о 13:32 до рятувальників міста надійшла інформація про те, що на вулиці Чорноморській, 64 з даху прибудованого магазину впала бетонна плита та привалила перехожого чоловіка. Згодом рятувальники відтягнули плиту та дістали чоловіка з-під завалу.

На місце події виїхали рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спецпризначення. Спільно з працівниками ХОКАРЗу надзвичайники відтягнули плиту та дістали чоловіка з-під завалу. Постраждалого відразу передали медикам швидкої допомоги, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Наразі невідомо, у якому стані перебуває постраждалий чоловік. Загалом до порятунку чоловіка залучили 4 одиниці техніки та 9 людей особового складу.

Зокрема, за інформацією hromadske, директор обласної клінічної лікарні Віктор Короленко повідомив, що чоловік зараз перебуває у вкрай тяжкому стані. Лікарі вже провели обстеження, чоловіка під'єднали до апарата штучної вентиляції легень.

 

Читайте також
Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото) Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото)
Прикарпатським рятувальникам вдалось відшукати п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах. Зокрема з п'ятьох заблукалих четверо було неповнолітніми.
У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.
У Дніпрі 4-річний хлопчик впав на фонтан: дитина померла в лікарні (відео) У Дніпрі 4-річний хлопчик впав на фонтан: дитина померла в лікарні (відео)
Малюк впав у фонтан і отримав травми, несумісні з життям. Лікарі всю ніч боролися за життя дитини.
Loading...
Load next