₴146 мільярдів збитків завдала рф підривом Каховської ГЕС - Стрілець

₴146 мільярдів збитків завдала рф підривом Каховської ГЕС - Стрілець

Орієнтовна сума завданих довкіллю збитків через підрив греблі Каховської ГЕС становить 146 млрд грн.

Про це повідомив міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець.

Близько 146 мільярдів гривень. Така орієнтована сума завданих довкіллю збитків від підриву Росією дамби Каховської ГЕС. Масштаб всіх збитків, завданих довкіллю війною нині, складно порахувати через неможливість зібрати всі дані, - наголосив Стрілець.

Про наслідки для довкілля від активних воєнних дій, що тривають в Україні, йшлося під час засідання міжнародної групи, яку очолюють керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та ексвіцепрем’єр-міністр, колишній міністр закордонних справ Швеції Маргот Вальстрем.

За словами міністра захисту довкілля, в результаті роботи цієї групи буде напрацьований комплексний документ, який допоможе оцінити наслідки війни для навколишнього середовища. А також будуть розроблені рекомендації для пошуку механізмів притягнення агресора до відповідальності за екологічні злочини та концепцію відновлення довкілля.

Нагадаємо, На півдні триває вирівнювання фронту, щоб закріпитись - Маляр

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next