В України досі недостатньо зброї - Дуда

В України досі недостатньо зброї - Дуда

Президент Польщі Анджей Дуда вважає, що з тією кількістю зброї, яка зараз є у розпорядженні українських сил, Україна не здатна змінити баланс у війні. 

Про це він розповів у інтерв’ю The Washington Post.

Дуда зазначив, що завдяки поставкам партнерів Україна зараз має набагато більш сучасний військовий потенціал, ніж росія. Однак, за його словами, цього недостатньо.

Питання в іншому: Чи має Україна достатньо зброї, щоб змінити баланс у війні і взяти гору? І відповідь, ймовірно, ні. У них, ймовірно, недостатньо зброї. І ми знаємо це з того, що наразі вони не в змозі здійснити дуже рішучий контрнаступ проти російських військових. Коротше кажучи, вони потребують більшої допомоги, – заявив польський президент.

Нагадаємо, росіяни обстріляли Запоріжжя: є загиблий та поранені

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next