Українські рятувальники продовжують допомагати долати наслідки повеней у Словенії

Українські рятувальники продовжують допомагати долати наслідки повеней у Словенії

Працівники української Державної служби з надзвичайних ситуацій змінили напрямок річища на одній з розмитих ділянок річки Савінья у Словенії.

Про це повідомляє ДСНС.

Це було основним завданням на одній із локацій. Роботи проводились, щоб укріпити протилежний берег від подальшого зсуву та розмивання ‒ запобігти руйнуванню житлових будинків. Протягом 5 днів на ділянці безперервно працювали рятувальники. За допомогою екскаваторів їм вдалося перемістити близько 4 тисяч кубометрів каменю та намулу. 

Загалом фахівці ДСНС уже розчистили 870 метрів річища, облаштували понад 200 метрів дамби та укріпили близько 500 метрів берега. Також українські рятувальники надали допомогу місцевим у розборі будинку і трьох дерев'яних конструкцій, зруйнованих паводком.

Нагадаємо, Уряд запустив зону вільної торгівлі з Північною Македонією

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.
Loading...
Load next