У Києві затримали чоловіка за феєрверк на дитмайданчику

У Києві затримали чоловіка за феєрверк на дитмайданчику

Мешканця Дніпровського району Києва затримали за те, що він влаштував феєрверк на дитмайданчику 23 серпня.

Про це повідомляє поліція Києва.

Попри усі заборони у період дії воєнного стану, 37-річний чоловік запустив салют у дворі багатоповерхівки. Дізнавачі готують йому повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій, за які передбачено до п’яти років обмеження волі, - йдеться в повідомленні поліції.

Повідомляється, що увечері 23 серпня на спецлінію 102 надійшли надійшло одразу кілька повідомлень про запуск салюта на вулиці Макаренка. За вказаною адресою виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група, яка належним чином задокументувала злочин. З’ясувалося, що салют запустив місцевий мешканець. Зробив він це на дитячому майданчику.

Мешканці, почувши вибухи, вибігли на вулицю, і спільно з членами добровольчого формування територіальної громади затримали зловмисника та передали поліцейським. Порушник пояснив, що таким чином він вирішив привітати свою цивільну дружину з днем народження.

Під час обшуку у квартирі чоловіка слідчі вилучили рештки феєрверку. 37-річного киянина затримали. 

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство). Затриманому готують повідомлення про підозру. Чоловікові загрожує обмеження волі на строк до 5 років.

Використання піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки заборонено! Кожен факт такого порушення буде задокументовано, а винних − притягнуто до відповідальності, − нагадали в поліції Києва.

Нагадаємо, Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві замінували Апеляційний суд і школи У Києві замінували Апеляційний суд і школи
16 січня у Києві замінували кілька ТРЦ, відвідувачів та персонал евакуювали. 17 січня в Києві "мінували" три станції метро. На вхід і вихід були закриті станція "Театральна", "Дарниця" і "Позняки".
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next