На Вінниччині затримали колишнього бойовика "днр"

На Вінниччині затримали колишнього бойовика "днр"

СБУ розшукала ще одного бойовика терористичної організації "днр", який переховувався. Зловмисника було затримано поблизу кордону з невизнаним Придністров’ям, куди він намагався втекти.

Про це повідомляє СБУ.

Затриманий є мешканцем Костянтинівки, Донецької області. У 2014 році він приєднався до так званого "слов’янського полку" – підконтрольного рф терористичного угруповання зі сходу України. Там його залучали до "чергування" на ворожих блокпостах, де він зупиняв авто українських громадян, які намагалися виїхати з тимчасово окупованої частини регіону.

Під час таких "зупинок" бойовики створювали штучні приводи для викрадення людей та "конфіскації" їхніх авто. Також чоловік адміністрував декілька прокремлівських груп у забороненій соцмережі "Вконтакте", в яких агітував мешканців Донбасу вступати до терористичної "днр".

Однак, ще до початку повномасштабного вторгнення рф він покинув лави бойовиків та приховано виїхав на підконтрольну Україні територію, де намагався "залягти на дно".

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років тюрми.

 Нагадаємо, Конкурент Трампа заявив, що визнає право рф на окуповані території

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
Loading...
Load next