70 ударів ножем! У Дніпрі жорстоко вбили відомого музиканта

70 ударів ножем! У Дніпрі жорстоко вбили відомого музиканта

у Дніпрі, на вулиці Немировича-Данченка вбили музиканта Олександра Петрова. Чоловіку завдали численних ножових поранень.

Про це повідомляє у ГУНП в Дніпропетровській області.

За інформацією поліцейських, 4 вересня, під час сварки, яка виникла між чоловіками у квартирі, 21-річний хлопець завдав 41-річному потерпілому численні ножові поранення. Щоб приховати сліди злочину, нападник забрав з собою знаряддя вбивства, підклавши інший ніж. А за допомогою спиртового розчину стер сліди крові.

Зловмисника розшукали та вилучили знаряддя злочину. 7 вересня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні вбивства.

Під час допиту підозрюваний (2002 р. н.) зізнався, що в день убивства він прийшов до Петрова, і за допомогою ножа, який він приніс із собою, завдав потерпілому щонайменше 70 ударів у ділянку голови, тулуба і всіх кінцівок. За його словами, злочин він скоїв з метою помсти, оскільки загиблий заразив його ВІЛом. 

Максимальне покарання за злочин передбачає до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Пізніше виявилося, що загиблим був Олександр Петрович. Колеги за фахом були шоковані сумною звісткою, бо Олександр понад 20 років свого життя присвятив музиці та роботі в Дніпропетровській філармонії.

Нагадаємо, Посланець Папи Римського відправиться до Китаю, щоб обговорити війну в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Loading...
Load next