У Чернігові на підприємстві працівників засипало зерном: є загиблі

У Чернігові на підприємстві працівників засипало зерном: є загиблі

У Чернігові, на території одного із підприємств, під час розвантаження зерна з елеватору зруйнувався металевий конус силосу. Внаслідок чого висипалося близько 100 тонн зерна. Під завалами опинилися троє працівників підприємства.

Про це повідомляє ДСНС України.

Через руйнування висипалось близько 100 тонн зерна. Рятувальники вивільнили з-під зерна трьох осіб. На жаль, медики констатували смерть працівників.

До проведення робіт від ДСНС залучалося 39 рятувальників та 6 одиниць техніки. Обставини події з’ясовують.

Нагадаємо, ЄС закликає до конструктиву в питанні зерна з України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео) Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео)
Підозрювані - четверо жителів Чернігова, наймолодшому з них 16 років, ще двом по 17 років, а найстаршому — 18. Нападники завдали одному з поліцейських понад 20 ударів у голову, внаслідок чого він помер на місці події.
Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео) Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)
Правоохоронці почали підозрювати у вбивстві сина пенсіонерки, який вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок. Також підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.
Loading...
Load next